Karl-Magnus Edberg
Befattning: Universitetsadjunkt Organisation: Restaurang- och hotellhögskolanE-post: a2FybC1tYWdudXMuZWRiZXJnO29ydS5zZQ==
Telefon: 019 302024
Rum: K1113
Om Karl-Magnus Edberg
Karl-Magnus Edberg arbetar som adjunkt i Måltidskunskap med inriktning mot det kulinariska kockprogrammet. Han brinner för hantverk och måltidens smaker samt mötet mellan lärare och student. Karl-Magnus är tidigare student som efter flera års arbete på bland annat Restaurang Sjömagasinet i Göteborg har hittat tillbaka till Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan.
Karl-Magnus är ansvarig för utvecklingen av Kockprogrammet och har också haft andra uppdrag såsom skyddsombud och representant i institutionsledningsrådet.
Publikationer
Konferensbidrag
- Herdenstam, A. P. F. , Kurtser, P. , Swahn, J. , Arunachalam, A. & Edberg, K. (2022). Nature versus machine: Sensory evaluation of robot-cultivated basil affected by mechanically induced stress. Konferensbidrag vid 10th European Conference on Sensory and Consumer Research: A Sense of Earth (EuroSense 2022), Turku, Finland, September 13-16, 2022. [BibTeX]