This page in English

Mat och hälsa

Hållbart producerad mat med hälsofördelar blir konsumenternas förstahandsval. Det är visionen för universitetets profilområde Mat och hälsa. Det betyder mat som smakar bra, är hälsosam, har producerats på ett hållbart sätt och som konsumenterna både har råd och vill köpa.

En man håller i en kamera kopplad till en dator.

Forskning

Forskning inom Mat och hälsa.

En kock visar matvaror inför en grupp kockstudenter.

Utbildning

Utbildning inom Mat och hälsa.

Utsikt över ett berg i solnedgång.

Samverkan

Samverkan inom Mat och hälsa.

Tre personer tittar på labbprov och i mikroskop.

Bakgrund

Bakgrund till Mat och hälsa.

Vicerektor för Mat och hälsa

Robert Jan Brummer

Befattning: Professor Organisation: Institutionen för medicinska vetenskaper

Profilsida: Robert Jan Brummer

E-post: cm9iZXJ0LmJydW1tZXI7b3J1LnNl

Telefon: 019 303731, 0738 426600

Rum: X2205, E3118

Robert Jan Brummer

Verksamhetsledare för Samverkansplattformen Mat och hälsa

Lavinia Gunnarsson

Befattning: Samverkanskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkansstöd

Profilsida: Lavinia Gunnarsson

E-post: bGF2aW5pYS5ndW5uYXJzc29uO29ydS5zZQ==

Telefon: 019 303715

Rum: E2251

Lavinia Gunnarsson