Måltidskunskap och värdskap, Värdskap, 7,5 hp

Kursen erbjuder möjligheter för dig som vill få mer kunskap om teorier och begrepp kopplade till hospitality, service och värdskap ur ett restaurangperspektiv. Dessutom får du en insikt i restaurangbranschens utmaningar och framför allt möjligheter. Du får även en möjlighet att stärka dina kunskaper inom hållbarhet och då med fokus på områden såsom affärsmässighet, lönsamhet, hållbart arbetsliv och jämställdhet/jämlikhet samt etik. I kursen får du även öva på att läsa och skriva akademiska texter samt värdskapsrelaterade praktiska hantverksmoment i matsal och kök.

Fördjupning

Grundnivå, har endast gymnasiala förkunskapskrav (G1N)

Institution

Restaurang- och hotellhögskolan

Kursen ges vid följande tillfällen

Förkunskapskrav: Grundläggande behörighet.

Urval: Betyg/högskoleprov/akademiska poäng

Övrigt: Grundläggande behörighet

Kursplan

Anmälningskod: ORU-H6605