Måltidskunskap och värdskap, Måltiden i samhället, 7,5 hp
Fördjupning
Grundnivå, har mindre än 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav (G1F)
Institution
Restaurang- och hotellhögskolan
Kursen ges vid följande tillfällen
-
Förkunskapskrav: 15 hp sammanlagt från Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi I, Kulinariskt kockhantverk, 7,5 hp alternativt Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi I, Sommelleriehantverk, 7,5 hp, Måltidskunskap och värdskap, Vetenskapliga utgångspunkter, 7,5 hp, Måltidskunskap och värdskap, Sensorik I, 7,5 hp samt Måltidskunskap och värdskap, Värdskap, 7,5 hp.
Urval: Antal avklarade högskolepoäng tagna senast sista anmälningsdag (TPBC)
Anmälningskod: ORU-V6001