Måltidskunskap och värdskap, Måltiden i samhället, 7,5 hp

Fördjupning

Grundnivå, har mindre än 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav (G1F)

Institution

Restaurang- och hotellhögskolan

Kursen ges vid följande tillfällen

Förkunskapskrav: 15 hp sammanlagt från Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi I, Kulinariskt kockhantverk, 7,5 hp alternativt Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi I, Sommelleriehantverk, 7,5 hp, Måltidskunskap och värdskap, Vetenskapliga utgångspunkter, 7,5 hp, Måltidskunskap och värdskap, Sensorik I, 7,5 hp samt Måltidskunskap och värdskap, Värdskap, 7,5 hp.

Urval: Antal avklarade högskolepoäng tagna senast sista anmälningsdag (TPBC)

Kursplan

Anmälningskod: ORU-V6001