Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk, 15 hp
Kursen Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk, påbyggnad, 15 högskolepoäng, vänder sig till dig som är intresserad av att veta mer om och fördjupa din kunskap om nordiska råvaror och matlagningsmetoder. Kursen ger också en introduktion till hur mat och dryck kan kombineras i måltidssituationer, samt prissättning av menyer och måltider. Dessa delar förmedlas i de två delkurserna Kockhantverk, 7,5 högskolepoäng samt Måltidskombinationer och kalkylering, 7,5 högskolepoäng.
Fördjupning
Grundnivå, har mindre än 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav (G1F)
Institution
Restaurang- och hotellhögskolan
Kursen ges vid följande tillfällen
-
Förkunskapskrav: 15 hp i måltidskunskap och värdskap på G1N-nivå där Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi I, Kulinariskt kockhantverk, 7,5 hp ingår.
Urval: Antal avklarade högskolepoäng tagna senast sista anmälningsdag (TPBC)
Övrigt: Kostnadskrävande inslag för student i kursen är arbetskläder och utrustning.
Hela eller delar av kursen kan komma att ges på engelska.
Undervisning kan ske på annan plats.Anmälningskod: ORU-V6606
Anmäl dig nu