Hållbar gastronomi och måltidsdesign, 7,5 hp

Kursen ger verktyg för att förstå och kritiskt utforska designens, rummets och kontextens roll i skapandet av hållbar gastronomi och gröna livsmedelstransformationer. Den uppmuntrar till att föreställa sig och utforma alternativa lösningar och hållbara måltidsframtider. Kursen kommer att vara mycket interaktiv och ge utrymme för kreativitet samt möjligheten att omsätta teori i praktik.

Fördjupning

Avancerad nivå, har endast kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav (A1N)

Institution

Restaurang- och hotellhögskolan

Kursen ges vid följande tillfällen

Förkunskapskrav: 90 hp i ett huvudområde där ett självständigt arbete om 15 hp ingår. Dessutom krävs Engelska 6/Engelska B.

Urval: Antal avklarade högskolepoäng tagna senast sista anmälningsdag (TPAV)

Kursplan

Anmälningskod: ORU-H6015

Anmäl dig nu