Kulinarisk kock- och måltidskreatör
Inför termin 2
Kurs | Vecka | Anm.kod |
---|---|---|
Måltidskunskap och värdskap, Estetisk gestaltning, 7,5 hp |
4-8 | ORU-V6608 |
Måltidskunskap och värdskap, Måltiden i samhället, 7,5 hp | 9-13 | ORU-V6609 |
Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk, 15 hp |
14-23 | ORU-V6606 |
Inför termin 4
Kurs | Vecka | Anm.kod |
---|---|---|
Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi III, Laborativ matlagning, 7,5 hp | 4-8 | ORU-V6610 |
Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi IV, Näring och hälsa, 7,5 hp | 9-13 | ORU-V6611 |
Måltidskunskap och värdskap, Verksamhetsförlagd utbildning, 15 hp | 14-23 | ORU-V6612 |
Inför termin 6
Kurs | Vecka | Anm.kod |
---|---|---|
Måltidskunskap och värdskap, Molekylär gastronomi, 15 hp |
4-13 | ORU-V6613 |
Måltidskunskap och värdskap, Examensarbete, kandidatkurs, 15 hp |
14-23 | ORU-V6601 |
Platsgaranti till 30 hp per termin
Som programstudent har du platsgaranti till 30 hp per termin under förutsättning att anmälan görs korrekt inom angiven tid. Önskar du anmäla dig till ytterligare 7,5 hp eller 15 hp gör du även detta på Antagning.se, men som fristående kurs istället.