Sommelier och måltidskreatör

Inför termin 3

Kurs Vecka Anm.kod
Måltidskunskap och värdskap, Företagande inom gastronomi, 7,5 hp 36-40 ORU-H6005
Måltidskunskap och värdskap, Arbetsliv och ledning inom gastronomi, 7,5 hp 41-45 ORU-H6006
Måltidskunskap och värdskap, Projektarbete, Gastronomiverksamheter, 7,5 hp 46-50 ORU-H6010
Måltidskunskap och värdskap, Sensorik II, 7,5 hp 51-3 ORU-H6007

Inför termin 5

Kurs Vecka Anm.kod
Måltidskunskap och värdskap, Forskningsmetoder, 7,5 hp 36-40 ORU-H6011
Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi V, Måltidsutveckling, 15 hp 41-50 ORU-H6012
Måltidskunskap och värdskap, Varumärke och kommunikation inom gastronomi, 7,5 hp 51-3 ORU-H6013

 

Anmälan

  • Notera anmälningskoden
  • Logga in på Antagning.se
  • Hitta kurs i "Utbildningskatalogen"
  • Anmäl dig till rätt kurs
  • Du med fullt aliasskydd söker inte här, läs mer på Antagning.se

Platsgaranti till 30 hp per termin

Som programstudent har du platsgaranti till 30 hp per termin under förutsättning att anmälan görs korrekt inom angiven tid. Önskar du anmäla dig till ytterligare 7,5 hp eller 15 hp gör du även detta på Antagning.se, men som fristående kurs istället.

Är du behörig?

Har du frågor?