Kulinarisk kock och måltidskreatör
Inför termin 3
Kurs | Vecka | Anm.kod |
---|---|---|
Måltidskunskap och värdskap, Företagande inom gastronomi, 7,5 hp | 36-40 | ORU-H6005 |
Måltidskunskap och värdskap, Arbetsliv och ledning inom gastronomi, 7,5 hp | 41-45 | ORU-H6006 |
Måltidskunskap och värdskap, Projektarbete, Gastronomiverksamheter, 7,5 hp | 46-50 | ORU-H6010 |
Måltidskunskap och värdskap, Sensorik II, 7,5 hp | 51-3 | ORU-H6007 |
Inför termin 5
Kurs | Vecka | Anm.kod |
---|---|---|
Måltidskunskap och värdskap, Forskningsmetoder, 7,5 hp | 36-40 | ORU-H6011 |
Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi V, Måltidsutveckling, 15 hp | 41-50 | ORU-H6012 |
Måltidskunskap och värdskap, Varumärke och kommunikation inom gastronomi, 7,5 hp | 51-3 | ORU-H6013 |
Platsgaranti till 30 hp per termin
Som programstudent har du platsgaranti till 30 hp per termin under förutsättning att anmälan görs korrekt inom angiven tid. Önskar du anmäla dig till ytterligare 7,5 hp eller 15 hp gör du även detta på Antagning.se, men som fristående kurs istället.