Food & Health@ORU: Örebro universitets unika utbildningsprogram – Hållbara livsmedelssystem

29 november 2024 08:45 – 09:30

Mat och hälsa.

Mer information om seminariet kommer inom kort. 

  • Datum: 29 november 2024.
  • Plats: Innovasalen, Labbet, campus Örebro, alternativt online (Zoom). Zoom-länken skickas via e-post dagen före seminariet.
  • Tid: Frukost serveras från 08.00. Seminariet pågår mellan 08.45 och 09.30.
  • Språk: Presentationerna ges på svenska, men frågor kan också ställas på engelska.

Medverkande: 

  • Johanna Björklund, universitetslektor med fokus på hållbar mat vid Institutionen för naturvetenskap och teknik
  • Ulf Hanell, universitetsadjunkt vid Institutionen för naturvetenskap och teknik

Moderator:

Anmäl dig här / Please register here

Fysisk eller digital närvaro / Physical or digital attendance

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet för detta event under den tid som eventet pågår. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta ansvarig för eventet.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning.

Kontakt

Lavinia Gunnarsson

Befattning: Samverkanskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkansstöd

Profilsida: Lavinia Gunnarsson

E-post: bGF2aW5pYS5ndW5uYXJzc29uO29ydS5zZQ==

Telefon: 019 303715

Rum: E2251

Lavinia Gunnarsson