Food & Health@ORU: Hur kan vi förse människor i social och ekonomisk utsatthet med hållbar och hälsosam mat?

27 september 2024 08:45 – 09:30 Labbet, Örebro universitet och digitalt via Zoom

Mat och hälsa.

Mer information om seminariet kommer inom kort. 

  • Datum: 27 september 2024.
  • Plats: Innovasalen, Labbet, campus Örebro, alternativt online (Zoom). Zoom-länken skickas via e-post dagen före seminariet.
  • Tid: Frukost serveras från 08.00. Seminariet pågår mellan 08.45 och 09.30.
  • Språk: Presentationerna ges på svenska och engelska. 

Medverkande

  • Carolin Zorell, docent i statskunskap med särskild fokus på matkonsumtion och hållbarhet
  • Jonas Andersson, verksamhetsledare för Örebro Stadsmissions Matcentral
  • Anne Lunde Dinesen, utvecklingsstrateg sociala innovationer för Sveriges Stadsmissioner

Moderator:

Anmäl dig här / Please register here

Fysisk eller digital närvaro / Physical or digital attendance

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet för detta event under den tid som eventet pågår. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta ansvarig för eventet.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning.

Kontakt

Lavinia Gunnarsson

Befattning: Samverkanskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkansstöd

Profilsida: Lavinia Gunnarsson

E-post: bGF2aW5pYS5ndW5uYXJzc29uO29ydS5zZQ==

Telefon: 019 303715

Rum: E2251

Lavinia Gunnarsson