Utbildningar vid Restaurang- och hotellhögskolan

Har du ett stort intresse för mat och dryck? Restaurang- och hotellhögskolan förbereder dig för en karriär där du är med och skapar framtidens hållbara gastronomi.
På vårt egna campus i Grythyttan studerar du som vill läsa en kreativ utbildning och lära dig allt om smak, doft och hur man skapar framtidens hållbara måltider. Du kan läsa till Kulinarisk kock och måltidskreatör eller Sommelier och måltidskreatör. Vi har också fristående kurser för dig som vill läsa en kortare period.
Tv-kocken Paul Svensson som undervisar på RHS berättar:
Studenter berättar:
-
”På Restaurang- och hotellhögskolan får du verktyg att förändra branschen”
Vill du vara med och förändra hotell- och restaurangbranschen i en mer hållbar riktning? Läs om två studenter som stormtrivs på programmet Kulinarisk kock och måltidskreatör på Restaurang- och hotellhögskolan vid Örebro universitet.
-
”En akademisk utbildning gör det lättare att få jobb på högre positioner”
En akademisk utbildning ger trygghet i en tuff bransch och öppnar dörrar för den som vill göra karriär i branschen. Det menar Karl Jonasson och Terese Backström som båda är studenter på programmet Sommelier och måltidskreatör vid Restaurang- och...