Restaurang- och hotellhögskolan

Food & Health@ORU: Örebro universitets unika utbildningsprogram – Hållbara livsmedelssystem

29 november 2024 08:45 – 09:30 Labbet, Örebro universitet och digitalt via Zoom

Mat och hälsa.

Mer information om seminariet kommer inom kort. 

  • Datum: 29 november 2024.
  • Plats: Innovasalen, Labbet, campus Örebro, alternativt online (Zoom). Zoom-länken skickas via e-post dagen före seminariet.
  • Tid: Frukost serveras från 08.00. Seminariet pågår mellan 08.45 och 09.30.
  • Språk: Presentationerna ges på svenska, men frågor kan också ställas på engelska.

Medverkande

  • Johanna Björklund, universitetslektor med fokus på hållbar mat vid Institutionen för naturvetenskap och teknik
  • Ulf Hanell, universitetsadjunkt vid Institutionen för naturvetenskap och teknik

Moderator:

Kontakt

Lavinia Gunnarsson

Befattning: Samverkanskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkansstöd

Profilsida: Lavinia Gunnarsson

E-post: bGF2aW5pYS5ndW5uYXJzc29uO29ydS5zZQ==

Telefon: 019 303715

Rum: E2251

Lavinia Gunnarsson