Julmingel i Grythyttan 2024
Restaurang- och hotellhögskolan bjuder in alla studenter, personal och externa gäster till Julmingel i Måltidens Hus. I traditionell anda bildar vi oss först genom en föreläsning och avslutar med mingel och "tjuvsmakning" av julen.
VERKTYG FÖR ATT SKAPA FRAMTIDENS HÅLLBARA MÅLTIDER
Till årets julmingel har vi bjudit Beata Terzis för att lära oss mer om hur kunskap om hjärnan och kognitiva processer kan bidra till ökad förståelse om hur en medveten måltidsmiljö kan skapas.
Beata Terzis – leg. psykolog och med.dr disputerad vid Karolinska Institutet. Hon har erfarenhet av forskning och kliniskt arbete inom kognitiva sjukdomar och är även medförfattare till fackböcker och föreläsare inom sitt område.
Eftermiddagen avslutas med mingel och juliga smaker i Biblioteket och Grytan.
Anmäl dig senast 2 december via formuläret nedan.
Varmt välkommen!
Plats: Gastronomiska Teatern, Måltidens Hus
Datum: 9 december, 2024
Tid: 17.00 - 19.00