Välkommen till Restaurang- och hotellhögskolan, Campus Grythyttan
Vi erbjuder några av landets främsta utbildningar inom måltidskunskap och värdskap. Här studerar du som vill göra karriär inom besöksnäringen och hotell- och restaurangbranschen. Vi erbjuder också utbildning på forskarnivå i måltidskunskap och den senaste forskningen inom området.
Restaurang- och hotellhögskolan i media
Nyheter
-
Nu öppnar nomineringen till priser för framgångsrik forskningskommunikation
Nu öppnar nomineringarna till Örebro universitets och The Hamrin Foundations pris för framstående forskningskommunikation. Tre priser delas ut, det största på 100 000 kronor.
-
Stort intresse när SVT öppnar redaktion på campus
Många studenter tog chansen att titta förbi på en fika när SVT Örebro öppnade popup-redaktion i Långhuset på Örebro universitet. – Jag är så förväntansfull, säger Frida Lindhe som tillsammans med kollegan Mohammad Mohammad ska finnas på plats under fyra...
-
Fullkornsbrödet bakat med virvelmalet mjöl överraskade i smaktestet
Kan en nygammal teknik för att mala spannmål göra fullkornsbröd både godare och mer näringsrikt? Svaret är ja. I ett nytt testcase inom Samverkansplattformen Mat och hälsa vid Örebro universitet fick brödet med virvelmalet fullkornsmjöl högst betyg.
Kalendarium på Restaurang- och hotellhögskolan
31 Okt
-
Food & Health@ORU: Virvelkvarnens potential för att främja lokalt fullkornsbröd med kulturspannmål
31 oktober 2025 08:45 – 09:30 Innovasalen, ARC, campus Örebro, alternativt online (Zoom)
Välkommen till seminariet Food &Health@ORU som kommer handla om virvelkvarnens potential för att främja lokalt fullkornsbröd med kulturspannmål. Dagens gäster är Magnus Westling, biträdande lektor i måltidskunskap vid Restaurang- och hotellhögskolan, och... -
Spikning: Ansung Kim, måltidskunskap
31 oktober 2025 11:45 Måltidens hus, Campus Grythyttan
Ansung Kim spikar sin avhandling i måltidskunskap vid Restaurang- och hotellhögskolan.