Restaurang- och hotellhögskolan (RHS), Campus Grythyttan
Restaurang- och hotellhögskolan erbjuder några av landets främsta utbildningar inom måltidskunskap och värdskap. Här studerar du som vill göra karriär inom besöksnäringen och hotell- och restaurangbranschen. Vi erbjuder också utbildning på forskarnivå i måltidskunskap och det är här som den senaste forskningen inom området pågår.
Nyheter
-
Åsa Öström gästade Food & Health@ORU: ”Viktigt att samordna forskning inom hälsa med sensorik”
Professor Åsa Öström gästade seminarieserien Food & Health@ORU för att prata om både möjligheter och utmaningar när det gäller sensoriska aspekter på växtbaserade måltider.
-
ORU Talks: Därför ska du rösta i EU-valet
Den 9 juni är det dags att rösta i EU-valet, men många känner att de inte har tillräckligt med kunskap för att kunna göra ett klokt val. Mats Öhlén, universitetslektor i statskunskap, guidar oss i ett nytt avsnitt av ORU Talks inför valet till...
-
Ny podd – ett lättillgängligt sätt att lyfta hållbarhet i högskoleutbildning
– Det finns inget facit. Det handlar om att testa och fundera på hur du som lärare, ni i ert ämne och vi som universitet behöver förändra våra sätt att tänka och undervisa, säger Hannu Larsson, lektor i informatik vid Örebro universitet.
Kalendarium på Restaurang- och hotellhögskolan
Inga händelser att visa