PAN SWEDEN, plant-based proteins for health and wellbeing
The vision of the PAN Sweden Research Centre is that sustainable-produced food with health benefits will be the consumer’s preferred choice
News
-
Så påverkar tarmen hur du mår
Den senaste tiden har intresset för tarmfloran exploderat, men hur stor påverkan har den egentligen på vår hälsa? Se kunskapskanalens serie Forskarna som bjudit in Maria Jenmalm, professor i experimentell allergologi vid Linköpings universitet och Robert...
-
Eurosense Student Award 2024
PhD student Ansung Kim has been rewarded with Eurosense Student Award 2024.
-
Fullsatt när universitetet firar 25 år med forskare på scenen
Kan du äta dig glad – svaret är ja, berättar Robert Brummer, professor i gastroenterologi och klinisk nutrition. Bara 5 procent av vårt seratonin finns i hjärnan – 95 procent finns i tarmen.
-
Food Science Sweden Conference 2024 at Örebro University
The Swedish food system is confronted with significant challenges related to sustainability and health, yet it also presents great opportunities to address future challenges. The Food Science Sweden Conference 2024 in Örebro will showcase compelling...
-
Örebro kommuns kockar laborerar fram nya rätter under workshop med Örebroforskare
Aioli och risotto på havreris och falafel på rostade gula ärtor. Det var några exempel på maträtter som Örebro kommuns kockar utvecklade under en workshop med forskningscentret PAN Sweden. – Det är viktigt för oss att ta del av forskningen och kunna...
-
Researchers to make it easier for people to eat right
“What the body needs is not the same for everyone, nor is it constant throughout life. We want to make it easier for people to eat right. Our goal is to find biomarkers, which we can measure, to find out which diet is just right for you,” says Robert...
Recruitment
No ongoing recruitments.